Menu


Thema-avond (drugs)verslaving

Bericht geplaatst op: 4-2-2019

De Ouderraad van het Sint-Joriscollege nodigt u graag uit voor een thema-avond over drugs(verslaving) op woensdag 20 maart 2019.  De kans bestaat dat uw zoon/dochter vroeg of laat met drugs in aanraking komt. De vraag is alleen wat er gebeurt na die kennismaking. Hoe gaan we daar als ouder mee om, wat kunnen we doen als onze zoon/dochter verslaafd raakt en welke valkuilen komen we tegen. 

De bijeenkomst is dan ook bedoeld voor ouders van alle leerlingen. Voor deze info-avond hebben we Marc Min weten te strikken. Marc is van drugsverslaafde én crimineel uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd hulpverlener. Als ervaringsdeskundige vertelt hij zeer boeiend over zijn roerige leven. Bovendien is zijn verhaal doorspekt met humor, tips en aandachtspunten voor ouders. Marc staat open voor interactie en wil vragen vanuit de zaal heel graag beantwoorden.

In het kort: 

Thema-avond: drugs(verslaving)
Datum: woensdag 20 maart 2019
Tijdstip: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) tot pakweg 21.00 uur
Locatie: Sint-Joriscollege, Roostenlaan 296 Eindhoven

Wij verheugen ons op een interessante avond! U bent toch ook van de partij?
Wij vragen u om u voor de avond op te geven door een bericht te sturen naar ons email-adres (ouderraad-sjc@sghetplein.nl) onder vermelding van het aantal personen.
Met hartelijke groet,
De Ouderraad


Terug


TERUG


Sint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl