Menu


JOP 2.0

JOP2.0... Hèt culturele festival waarin we iedereen laten ervaren dat podiumkunsten, creativiteit, sportiviteit, plezier en gezelligheid prima samen kunnen gaan. We hebben ieder jaar een brede programmering waarin voor ieder wat wils is. 

Er is theater, muziek, dans en er zijn diverse workshops waarbij je zelf aan de slag kunt gaan. Weleens gewerkt met een lasersnijder? Een nepwond gemaakt? Een 3D-object gemaakt waarbij wordt gespeeld met optische illusies? Als je zin hebt om echt actief bezig te zijn dan is de gymzaal ‘the place to be’ want daar staat een stormbaan en kun je je krachten meten bij het gladiatorengevecht of Stef Stuntpiloot. Als je zin hebt om achterover te leunen in het rode pluche van de theaterzaal, dan is dat ook zeker een aanrader. Ga zitten en lach mee met De grote improvisatieshow, leef mee met de prachtige korte film ‘if’ of geniet van opzwepende dans. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is kun je ook je dans en zangtalenten aanspreken in de Sing-a–long douchekabine (je weet wel, die van het MAD festival) of bij de Silent disco. Honger gekregen van dit alles??? Geen probleem want op het buitenterrein is een heerlijk terras met foodtrucks. Kortom ieder jaar zorgen we voor een afwisselend programma!

De datum voor schooljaar 2018-2019 is bekend. Het festival zal plaatsvinden op VRIJDAG 12 APRIL 2019

Video-impressie

Inschrijfformulier

Vul hier je voor- en achternaam in.
Vul hier de klas of groep in waarin je zit. Docenten kunnen DOC invullen.
Degene die zich inschrijft is contactpersoon. Vertegenwoordig je een groep? Vul dan hier de voor- en achternamen van je groepsgenoten in.
In welke categorie past je act het beste?
Vul hier je eigen mailadres in. Gebruik een adres wat je vaak controleert.
Vul hier je mobiele telefoonnummer in.
Geef een korte maar duidelijke uitleg over wat je van plan bent om tijdens JOP 2.0 te gaan doen.

TERUG


Sint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl