Menu


Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties

FEEX was in 1 woord GEWELDIG

Wat heeft iedereen genoten van Plankenkoorts dit jaar! Wat een niveua qua spel, muziek, aankleding! Op social media zijn de eerste foto's al te zien geweest. Op de website volgen de foto's ...

Aanmelden zij-instroom en bijgestelde adviezen

Op maandag 20 en dinsdag 21 mei kunnen leerlingen voor de leerjaren 2 tot en met 6 en leerlingen met een bijgesteld advies van de basisschool, zich aanmelden.

Duizendpoot Özcan Akyol op 't Joris

Vandaag, maandag 13 mei, was Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, aanwezig voor het geven van een lezing voor havo 4.

Succes allemaal!

De eerste examen zitten er op! Iedereen veel succes!

Interessant project natuurkunde

Het vak natuurkunde is meer dan alleen maar lessen in de klas volgen op 't Joris.

Trots!

Noortje Lenssen, leerlinge havo 5, heeft een 10 gehaald voor haar profielwerkstuk over Autisme. Noortje schreef een boek dat geschikt is voor iedereen van 8 jaar en ouder.

Aanmelden Zuid-Afrka

Van 16 april tot en met 8 mei 2019 kun je je aanmelden voor expeditie Zuid-Afrika. In de bijlage de powerpoint van de bijeenkomst op 15 april en het format voor je sollicitatie.

’t Joris is elf Freedom Reporters rijker!

Vier scholen uit Eindhoven, waaronder ’t Joris, werden dit jaar door de stichting 18 september uitgenodigd om deel te nemen aan de reis naar Krakau en Auschwitz.

De nieuwbouw gaat echt door!

Dinsdagavond 9 april is weer een belangrijke stap gezet naar nieuwbouw voor het Sint-Joriscollege. De gemeenteraad van Eindhoven heeft unaniem ingestemd met het integraal huisvestingplan. Hierin s ...

JOP was weer geweldig!

Het was wederom een bijzondere editie!! Zang, muziek, drama, actie etc. Buiten kon je genieten van de foodtrucks. Kortom voor herhaling vatbaar!

Indrukwekkend profielwerkstuk

Noortje Lenssen (havo 5) heeft, na (enorm uitgebreid!) literatuuronderzoek, een boek geschreven waarin zij kinderen met autisme en hun omgeving handvatten biedt in de begeleiding en sociale omgang.

Leerlingen lanceren satelliet

Zes vwo-leerlingen hebben afgelopen week een satelliet gelanceerd voor hun profielwerkstuk!

Leerlingen naar Krakau

Donderdag 28 maart vertrokken 44 leerlingen naar Auschwitz in Krakau, waaronder 11 leerlingen van 't Joris. Een indrukwekkende reis. Marit Jeurissen geeft alvast een eerste indruk:

Activiteitenweek

Deze week is de jaarlijkse activiteitenweek. Veel van onze leerlingen en medewerkers verblijven in het buitenland, zijn op stage of hebben andere buitenschoolse activiteiten. We wensen iedereen ve ...

Programma Zuid-Afrika

Op vrijdag 22 februari gaat een groep docenten en leerlingen naar Zuid-Afrika met Stichting Bambini. In de bijlage het programma van deze reis. Iedereen veel succes en uiteraard ook veel plezier!
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   
TERUGSint-Joriscollege | Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven | 040-2116090 | info-sintjoris@sghetplein.nl